Mam pytanie do Pani Elżbieta: czy podłożone wbrew naszej woli nam karty tarota w konkretnym układzie kart wielkie arkana z mniejszymi mogą zadziałać na nas jak klątwa gdy podkładająca tarocistka nam te karty była by według Ciebie czarownicą ?! Czy powinienem uznać takie podłożenie za atak ?! Bo te karty tarota nie przyfrunęły do mnie przez okno ! A ja mam świadomość czarnej magii z tematu czarnej magii !!! Pytam czy taka dziwna zbieżność z tarotem w układzie konkretnym tarota można uznać jako atak czarnej magi ?!
16.02.2023, 21:32
(13.02.2023, 12:19)Fanar2 napisał(a): Mam pytanie do Pani Elżbieta: czy podłożone wbrew naszej woli nam karty tarota w konkretnym układzie kart wielkie arkana z mniejszymi mogą zadziałać na nas jak klątwa gdy podkładająca tarocistka nam te karty była by według Ciebie czarownicą ?! Czy powinienem uznać takie podłożenie za atak ?! Bo te karty tarota nie przyfrunęły do mnie przez okno ! A ja mam świadomość czarnej magii z tematu czarnej magii !!! Pytam czy taka dziwna zbieżność z tarotem w układzie konkretnym tarota można uznać jako atak czarnej magi ?! Sprecyzuj co oznacza przyfrunęły. W jaki sposób; oknem, drzwiami, kominem ![]()
Szczerość to drogi dar więc nie oczekuj jej od tanich ludzi...
01.10.2024, 16:57
(13.02.2023, 12:19)Fanar2 napisał(a): Mam pytanie do Pani Elżbieta: czy podłożone wbrew naszej woli nam karty tarota w konkretnym układzie kart wielkie arkana z mniejszymi mogą zadziałać na nas jak klątwa gdy podkładająca tarocistka nam te karty była by według Ciebie czarownicą ?! Czy powinienem uznać takie podłożenie za atak ?! Bo te karty tarota nie przyfrunęły do mnie przez okno ! A ja mam świadomość czarnej magii z tematu czarnej magii !!! Pytam czy taka dziwna zbieżność z tarotem w układzie konkretnym tarota można uznać jako atak czarnej magi ?! Cytat:Sprecyzuj co oznacza przyfrunęły. W jaki sposób; oknem, drzwiami, kominem Niewłaściwie opisana sytuacja. Jeżeli ktoś podłożył pod Twoje drzwi, okno czy w inny sposób rozkład kart znalazł się u Ciebie w domu.... pracy... szkole... tam gdzie przebywałeś, to taka sytuacja może świadczyć o działaniu magicznym. Szkoda, że nie sprecyzowałeś jakiego typu sytuacja miała miejsce.
Rejestrując się zobowiązujesz się do aktywności.
02.10.2024, 09:59
Żeby użyć magii posługując się tarotem nie potrzeba podrzucać kart. Nawet w sieci nie brakuje pseudo wróżek, które wróżąc wspierają się metodami magicznymi.
19.10.2024, 18:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2024, 18:51 przez Lady In Red.)
Magię czynimy podobnie jak grzeszymy - myślą, mową i uczynkiem. Ludzi rzucających słowne uroki na odległość nie brakuje. Nie musi nawet znać zasad magicznych. Wystarczą silne, złowrogie emocje i słowa wypowiedziane po złości z nienawiścią. Jeżeli nie masz ochrony przyczepi się do ciebie pech.
Na youtube jest kilka osób wróżących, których wróżby są zwykle niepomyślne. Czasami i to wystarczy. Ludzie, którzy widzą w kartach niepomyślną stronę kart nie powinni wróżyć. Wiem o jednej z osób wróżących na fb, która nie ma szczęścia w miłości. Jej wróżby zawsze są złowrogie, a wszyscy mężczyźni to dranie chcący wykorzystać i zostawić. Sama jest ordynarna, prześmiewcza, może z tego powodu partnerzy ją porzucali. Cytat: czy podłożone wbrew naszej woli nam karty tarota w konkretnym układzie kart wielkie arkana z mniejszymi mogą zadziałać na nas jak klątwa gdy podkładająca tarocistka nam te karty była by według Ciebie czarownicą ?! Czy powinienem uznać takie podłożenie za atak ? Może to był urok miłosny ![]()
29.10.2024, 00:23
Czy powtarzający się sen z pewną osobą która na co dzień jest w stosunku do mnie wrogo nastawiona mam uznać za prześladowanie a może w ten sposób rzuca na mnie uroki.
Sny o treści prześmiewczej.
Najważniejsza z pogód to pogoda ducha
29.10.2024, 14:55
Cytat:Sny o treści prześmiewczej.A konkretniej. Nie jesteś nowicjuszem na forum. Wiesz o tym żeby zinterpretować sen trzeba opisać szczegóły snu, okoliczności po jakich wydarzeniach w życiu miewasz sny o tym człowieku. Najprawdopodobniej wlazł Tobie za skórę, co Cię boli, a we śnie utożsamiasz go ze złem, prześladowcą, którego może być symbolem. Nie wyklucza to jednak jego wpływu na Twoje koszmary. Może na co dzień też myśleć o Tobie, być może złorzeczyć. Kto wie. Opisz scenariusz snu, zaobserwuj po jaki wydarzeniach śnisz o nim i co po nich spotyka Cię w realnym życiu. Czyli - obserwacja i wyciąganie wniosków. Nie myśl o nim, nie czuj lęku. Każdy z nas ma swoich wrogów i przyjaznych nam ludzi. Sami też często kogoś lubimy mniej lub bardziej i to przekłada się na sny.
29.10.2024, 23:08
(29.10.2024, 00:23)Alma. napisał(a): Czy powtarzający się sen z pewną osobą która na co dzień jest w stosunku do mnie wrogo nastawiona mam uznać za prześladowanie a może w ten sposób rzuca na mnie uroki. Nic nie jest wykluczone. Ta osoba może jest psychicznie zaburzona i do życia jak powietrza potrzebuje uwagi, klakierów, widownię żeby poczuć się lepiej. Żeby podnieść swoją wartość poniża innych. Takich ludzi nie brakuje. Uderzy w czyjeś czułe miejsce, a potem dana osoba ma traumę trudną do uporania się z nią. Przemyśl to sobie i uświadom, że krytyczna ocena nawet kilku osób nie ma znaczenia. Ważne jak Ty czujesz się sama ze sobą i czy pracujesz nad sobą żeby czuć się pewniej kiedy przytrafi się takie czy inne indywidum i obrazi Cię. Może myśleć o Tobie - nie znamy okoliczności. Jednak najpewniej ta osoba zaszczepiła w Tobie poczucie niższości, dlatego pojawia się w Twoich snach jako synonim prześladowcy. Idź do psychologa, wytłumacz sobie, że opinia innych ludzi o nas nie powinna wpływać negatywnie. Ideałów nie ma. Na wszelki wypadek przed snem przekroj cebulę na pół i połóż obok miejsca spania, rano wyrzuć daleko od domu, z myślą jakbyś wyrzucała z pamięci tę osobę. Pomaga kilka rzeczy - czosnek pod poduszkę, miska z wodą, kamień czarny turmalin i kilka innych ![]()
29.10.2024, 23:25
To jest taka żmija w białych rękawiczkach., lubi płoty za plecami. W tarocie przypomina go karta Paź Mieczy.
Najważniejsza z pogód to pogoda ducha
30.10.2024, 15:01
(29.10.2024, 23:25)Alma. napisał(a): To jest taka żmija w białych rękawiczkach., lubi płoty za plecami. W tarocie przypomina go karta Paź Mieczy. Posłuchaj ![]() Krytykując Cię uderza w czułe punkty ![]() ![]()
Prawdziwą miarą człowieczeństwa nie jest ani inteligencja, ani to, jak wysoką pozycję potrafi człowiek osiągnąć na tym szalonym świecie. Nie, prawdziwą miarą człowieczeństwa jest to, jak szybko potrafi on reagować na potrzeby innych i jak wiele daje z siebie.
Anthony Peake |
|