Forum Ezoteryczne Na forum znajdziesz zagadnienia związane z szeroko pojętą tematyką ezoteryczną. Zapraszamy do wspólnej dyskusji!
Drodzy Użytkownicy! Najeżdżając kursorem na napis "Szukaj" w prawym, górnym rogu ukażą się dwie opcje: Nowe Posty (pokazuje wszystkie nieprzeczytane posty), oraz Dzisiejsze Posty (pokazuje posty z ostatniego dnia).
(10.07.2022, 06:43)Gren napisał(a): Ja wiem czy taka dobra. Wszystkim wmawia powracaczy
Może to prawda. W końcu wiosna, lato sprzyja powrotom, spotkaniom nawet przypadkowym. We dwójkę zawsze raźniej no i te sprawy
Prawdziwą miarą człowieczeństwa nie jest ani inteligencja, ani to, jak wysoką pozycję potrafi człowiek osiągnąć na tym szalonym świecie. Nie, prawdziwą miarą człowieczeństwa jest to, jak szybko potrafi on reagować na potrzeby innych i jak wiele daje z siebie.
Anthony Peake
O czym warto wiedzieć. Podobnych, lewych kont i naciągaczy jest w necie multum .Uważajcie kogo prosicie o karty.
Prawdziwą miarą człowieczeństwa nie jest ani inteligencja, ani to, jak wysoką pozycję potrafi człowiek osiągnąć na tym szalonym świecie. Nie, prawdziwą miarą człowieczeństwa jest to, jak szybko potrafi on reagować na potrzeby innych i jak wiele daje z siebie.
Anthony Peake
Mnie Eva działa na nerwy. Nie pokazuje kart. Ma jakieś trudno czytelne karty i macha nimi, trudno je odczytać. Ponadto ględzi godzinami, wymyśla jakieś wersje z sufitu wzięte. Strasznie przeciąga wróżby. Nie trawię takiego sposobu przekazywania wróżb.
,,Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać”
– Andrzej Sapkowski